Mijn mission statement voor een facilitator

Jun 12, 2024

De vraag is niet welk facilitator ‘level’ je hebt bereikt maar welke mate van overgave aan dat wat je leven geeft je ervaart.

De vraag is niet bij hoeveel leraren je papiertjes hebt gekregen. Maar hoe geoefend je bent in het luisteren naar de leraar in jezelf.

De vraag is niet of je profiel en foto’s mooi en sexy genoeg zijn. De vraag is kun je de schoonheid in iedereen aanschouwen, zelfs als zij die nog niet in zichzelf zien.

De vraag die er echt toe doet is niet hoe goed ‘jij’ bent…….maar in welke mate je het beste in anderen naar boven kan halen.

De vraag is niet hoeveel mensen je in je eentje kan faciliteren. Maar ben je groots genoeg om je podium te delen.

De vraag is niet hoeveel volgers je hebt op sociale media. Maar hoeveel mensen je werkelijk kan raken in hun hart, hoeveel mensen je inspireert en positief beïnvloedt door te zijn wie jij bent.

De vraag is ook niet hoeveel geld je verdient. Maar hoeveel liefde en voldoening je haalt uit wat je doet. Kun je werkelijk iets van waarde geven aan een ander? Dan is iets ervoor terugkrijgen vanzelfsprekend.
De vraag is niet hoeveel bezittingen je hebt. Maar hoeveel vrijheid je ervaart in je leven en ook in je geest.

De vraag is niet hoeveel erkenning je krijgt van anderen. Maar hoe diep je jezelf liefhebt en waardeert. Sta jij sterk, wat een ander ook van je denkt.

Jezelf de juiste vragen stellen, daar komen de meest waardevolle antwoorden uit naar voren. Niet de kaarten raadplegen, niet een medium vragen naar wat je moet doen. Jouw eigen innerlijke stem leren volgen, dat geeft je vrijheid.

Ik stel mezelf heel veel vragen. De antwoorden zijn mooi, inspirerend maar niet altijd makkelijk. Soms word ik enorm geconfronteerd met mijzelf, mijn pijn, mijn blauwe plekken. Mooi want alleen dan kunnen ze helen. Ik kan niet anders dan luisteren naar mijn innerlijke stem.

Ik geloof niet in levels als het gaat om trainingen of facilitators. De kracht die ons gemaakt heeft is al 100%, kan niet beter. Het idee van hoger, beter, jezelf onderscheiden staat zo haaks op eenheid. Maar het ego smult ervan.

Verdiepen, onderdompelen, afpellen, realiseren…volledig zijn. Dat….is magie

Mijn missie is om NRGY over JOU te laten gaan, wat het voor jou kan doen, hoe het jouw leven beïnvloed en hoe het van JOU is. Jouw kracht, jouw ziel, jouw weten en jouw heelheid. Hoe het het beste in JOU naar boven haalt. Niet om jou beter te maken dan een ander, maar om je jezelf te laten overwinnen.

Net als ik iedere dag heb te doen. Met vallen en opstaan.

Kiezen voor heelheid, eenheid, samen en elkaar in het licht zetten.

WIJ
ONS
SAMEN

NRGY family ✨🧡

Reacties?


Lees meer over Nadi Rama


Hoe Daphne Kundalini NRGY leerde kennen en nu facilitator is.

Jul 20, 2024

Een zielsreis, wat kan dat brengen?

Jul 12, 2024