Licht en Informatie Brengen: Mijn Reis van Transformatie

Jun 12, 2024

Continue doing what you are doing. What you are doing is bringing light and information onto the planet ✨

Dit zei Eric Pearl ooit tegen mij terwijl hij mij doordringend aankeek. Dat maakte indruk. Hij had dezelfde boodschap veelvuldig zelf ontvangen en hij gaf hem
door.

Jeetje wat klonk dat groots en niet te bevatten maar iets in mij zei volmondig JA. Al was het niet mijn mond... maar mijn hart.

NRGY draagt zo veel van wat hij mij leerde. Wat ik met hem mocht meemaken. En hoewel hij mij op het eerste oog geen healer leek bracht zijn werk mij meer heling dan ik ooit had gedacht.

Van een zwaar gehandicapte jonge dame veranderde ik in een vrouw met een missie. Licht brengen in ons (Kali Yuga) tijdperk.

Zijn bewustzijn heeft mij gevormd en ik denk met diepe dankbaarheid en liefde terug aan onze avonturen.

Alles lijkt zo perfect georkestreerd in mijn leven, alsof er een regisseur achter zit. Echt niet altijd leuk, soms ronduit k.t, soms hekels maar altijd achteraf zo bizar kloppend. Hebben jullie dat ook, die momenten waarop je denk: WTF Hoe kan dit??

Bijvoorbeeld dit beeld, mijn logo, de vrouw met uitgestrekte hand naar de sterren, voeten sterk op de aarde. Een linkerbeen wat overduidelijk ’anders’ is. Net als het mijne wat ik ooit bijna verloor. Vlammen van de draak in de jurk of als phoenix rising.

Ja! Hij is heel kloppend voor mij.

Dank je wel lieve Gabie

Ook voor alles wat we samen op reis hebben meegemaakt.

Het einde van dit tijdperk komt eraan. Jij kan daar ook aan bijdragen. Wil je meer weten daarover: DM

Reacties?


Lees meer over Nadi Rama


Hoe Daphne Kundalini NRGY leerde kennen en nu facilitator is.

Jul 20, 2024

Een zielsreis, wat kan dat brengen?

Jul 12, 2024