De Illusie van Transmissies in de Energetische Wereld

Jun 12, 2024

De zin en onzin van ‘transmissies’. In de energetische wereld wordt deze term heel vaak gebruikt. Naar mijn mening onterecht.

Laat ik helder zijn over waarom ik dit deel. En dat is zeker niet om tegen iets/iemand of de term transmissie te zijn, maar om mijn waarheid is delen en misverstanden te voorkomen. Soms wordt de term natuurlijk gebruikt met wel het juiste idee erachter.

Transmissie is iets van de een naar de ander overbrengen. Zoals gebeurt met een verkoudheidje. Ik heb het opgezocht:

de transmissie zelfst.naamw. (v.)
1) overbrenging, overdracht (b.v. -> van ziekte, -> van informatie)

In de energetische wereld als transmissie gebruikt wordt zegt men eigenlijk ’ik geef je iets of draag iets aan je over’.

Dat ‘Ik’ is hier de valkuil. Dat is heerlijk bij toffe ervaringen. Dan is de ‘ik’ erg blij en trots. Degene die de ervaring ondergaat kijkt naar de facilitator met grote ogen, wow wat heb je mij iets fantastisch gegeven.

Maar is het echt door de facilitator gegeven? Nee natuurlijk niet. Het komt uit henzelf.

Ik durf te zeggen dat het vaak geen transmissie geven is. Dat het vooral gaat de opening bieden voor iemand om te herinneren wat zijn of haar potentieel is.

Wat je ervaart komt uit jezelf. Een deel van jou wat je wellicht nog niet kende en waar je weer toegang tot krijgt. Vandaar dat je er thuis ook gewoon weer bij kan.

Maar als we denken dat het overdracht is komen er gelijk verhalen naar boven. Zo van ’kijk uit van wie je iets overgedragen krijgt’. Je kan zoveel negativiteit binnenkrijgen.

Euh.... Even een ander perspectief:

Als het nou echt mogelijk zou zijn negativiteit over te dragen. Stel dat dat echt zou kunnen…….. Dan hadden we onze negativiteit & shit toch al massaal gedumpt bij een ander in een moment van zwakte. Of maak je jezelf wijs dat je het om altruïstische redenen zelf je issues bij je houdt?

Ik heb echt wel dingen die ik graag zou dumpen. Niet bij iemand maar in de oceaan of zo. Ergens waar het niemand tot last is. Jammer Nadi zo werkt het niet. Je hebt het Zelf op te lossen. Je lost het ook altijd zelf op. Met hulp misschien van maar uiteindelijk toch zelf. Zo mooi. Kan je jezelf bedanken ✨🤍

Reacties?


Lees meer over Nadi Rama


Hoe Daphne Kundalini NRGY leerde kennen en nu facilitator is.

Jul 20, 2024

Een zielsreis, wat kan dat brengen?

Jul 12, 2024