De Wijsheid van Oma: Lessen over Genezing en Verbinding met de Aarde

Jun 12, 2024

Deze vrouw, mijn lieve oma had zo'n geweldige geest. Ze bezocht me vorige week in spirit en had me het een en ander te vertellen.

Het was geen theetijd, we zeiden nauwelijks 'hallo', het was tijd om naar school te gaan voor wat diepgaand onderricht. Ze was in haar leven onderwijzeres en nu kwam zij mij terugzetten in de schoolbanken.

Ze liet mij mijn familiehistorie zien met een frisse kijk op huidige situaties en inspiratie voor de toekomst. Ik zag hoe veel van haar ik in mij draag. Ik heb haar lichaamsvorm, haar vooruitstekende schouders en haar emotionele herinneringen aan mij doorgegeven.

Ze liet me haar leven zien. Een vrouw met een andere huidskleur, een pikdonkere moeder en zus en een blanke krullenjongen (mijn vader). Allemaal ontsnapt aan de oorlog in Indonesië en terechtgekomen in het koude, besneeuwde Aerdenhout in Nederland. In haar eentje een kind opvoeden, vader onbekend. Mijn hemel wat een enorme kracht had deze vrouw. En ze heeft het aan mij doorgegeven.... haar woorden.

De grootste les die zij mij met haar bezoek wilde overbrengen? De manier waarop we ons lichaam genezen is de manier waarop we de aarde genezen.

Door ons eigen fysieke en emotionele welzijn te begrijpen en te koesteren, kunnen we een positieve invloed hebben op de wereld om ons heen. Net zoals mijn grootmoeder tegenslagen het hoofd bood met veerkracht en vastberadenheid, kunnen ook wij een verschil maken door aandacht te besteden aan onze eigen genezingsreis. Door prioriteit te geven aan zelfzorg en onze eigen wonden te behandelen, dragen we bij aan de collectieve genezing van onze planeet.

Ons lichaam en de aarde zijn met elkaar verbonden en door deze verbondenheid te erkennen, kunnen we werken aan een gezondere en harmonieuzere wereld.

Als ik nadenk over de lessen die mijn oma me leerde, word ik herinnerd aan de kracht die we allemaal hebben om verandering te creëren en een blijvende impact achter te laten.

Haar kracht en wijsheid blijven me inspireren om te streven naar persoonlijke hellingen om bij te dragen aan de heling van onze aarde.

Dank je wel lieve Oomsie dat je me mijn eerste yogaboek van Rama Polderman hebt gegeven. En bedankt voor je bezoek. Ik zal je armband vaker dragen, zoals je vroeg.

Ik mis het om je handen aan te raken, het is meer dan 25 jaar geleden dat we elkaar geknuffeld hebben.

IK HOU ZO VEEL VAN JOU.

✨

Reacties?


Lees meer over Nadi Rama


Hoe Daphne Kundalini NRGY leerde kennen en nu facilitator is.

Jul 20, 2024

Een zielsreis, wat kan dat brengen?

Jul 12, 2024